Recent Activity

Activity stream for all registered members at OpenLiteSpeed Community and News.

  1. lsfoo replied to the thread Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart.

    I see. I have a comment about the log, but I will just reply to you in the conversation about it. Regarding the invalidation time, it...

    Apr 27, 2017 at 1:17 PM
  2. capvar replied to the thread Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart.

    Its not an invalidation thing, I hit F5 several times on the same page to ensure it's cached (or should be cached in our case), or...

    Apr 27, 2017 at 8:14 AM
  3. lsfoo replied to the thread Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart.

    Could you pm me the error log? Also, is it repeated cache not working after a few hours? The cache is meant to invalidate (according to...

    Apr 26, 2017 at 8:38 PM
  4. capvar replied to the thread Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart.

    I post the response headers below 1. Before restarting openlitespeed (after several hours before service start) 2. After restarting...

    Apr 26, 2017 at 8:14 PM
  5. capvar replied to the thread Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart.

    Doesn't seem as free space problem :(

    Apr 26, 2017 at 8:13 PM
  6. lsfoo replied to the thread Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart.

    Hi @capvar Could you run df -h and df -i in the terminal? It's possible that you're running out of disk space.

    Apr 25, 2017 at 1:29 PM
  7. capvar posted a new thread.

    Cache stop caching after some hours... Works again after openlitespeed restart

    I face a strange problem. I have a CentOS - openlitespeed host with 3-4 wordpress virtualhosts. Everything is working good (caching,...

    Forum: General OpenLiteSpeed Discussion

    Apr 24, 2017 at 8:15 PM
  8. lsfoo liked ckissi's post in the thread Cannot create new template.

    Hi Thanks! that worked.

    Apr 24, 2017 at 3:59 PM
  9. ckissi replied to the thread Cannot create new template.

    Hi Thanks! that worked.

    Apr 24, 2017 at 3:55 PM
  10. lsfoo replied to the thread Cannot create new template.

    Hi @ckissi, Did you try using a path to the file? $SERVER_ROOT/conf/templates/myphp.conf

    Apr 24, 2017 at 3:51 PM
  11. ckissi posted a new thread.

    Cannot create new template

    Hi, I'm trying to create a new template within the admin area but cannot. I've created the file manually in the template directory but...

    VHost Templates 2017-04-24 16-38-04.png 1. root@ns1::usr:local:lsws:conf:templates (ssh) 2017-04-24 16-45-09.png

    Forum: OpenLiteSpeed Bug Reports

    Apr 24, 2017 at 3:45 PM
  12. lsfoo replied to the thread Cannot install ols1clk on Centos 7/32bit.

    Hi @ckissi Since CentOS 7 32 bit is an alternate, unofficial version, we do not support it at this time. Until it's official, we...

    Apr 24, 2017 at 2:53 PM
  13. ckissi posted a new thread.

    Cannot install ols1clk on Centos 7/32bit

    I've tried to install on Centos 7/32bit but getting the following error: failure: repodata/repomd.xml from litespeed: [Errno 256] No...

    Forum: OpenLiteSpeed Bug Reports

    Apr 24, 2017 at 2:19 PM
Loading...